Over ons

Autobedrijf van de Voorde is al 65 jaar actief in verkoop ,onderhoud & reparatie. Van oudsher gespecialiseerd in Franse merken en sinds de laatste jaren ook als universele garage voor onderhoud en verkoop van alle merken personenauto's en bedrijfswagens.

 

Wij zijn gevestigd in Hulst naast Morres wonen en Caravan Centrum Zuid-Nederland, op loopafstand van het centrum van Hulst. Onze huisvesting biedt een moderne werkplaats met 6 werkplekken, en ruime, verlichte showroom waarin onze klassiekers te zien zijn. Ook is er ruime parkeergelegenheid.

 

Het bedrijf is in 1949 opgericht en sinds 1953 zijn wij BOVAG-lid. Ook zijn wij aangesloten bij de Bosch Car Service-organsiatie. Bosch is toonaangevend als het gaat om levering van onderdelen en onderhoud aan alle automerken. Hierdoor hebben wij de beschikking over geavanceerde uitleesapparatuur en afstelgegevens zodat wij allerhande automerken kunnen onderhouden.

 

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht voor o.a. APK-keuringen, wielbalancering en –uitlijning, levering en montage van (winter)banden/velgen, remmen, vering/demping, trekhaken en het inbouwen van accessoires zoals navigatiesystemen
en carkits. Ook voor (ruit) schade aan uw auto kunt u bij ons terecht.

 

 

U bent van harte welkom in ons bedrijf!


Autobedrijf van de Voorde