Oldtimers

Onderhoud en reparatie

Naast onderhoud en reparatie van alle merken moderne auto’s en bedrijfswagens, voorziet van de Voorde ook in specialistisch onderhoud voor uw oldtimer. De juiste vorm van onderhoud voor uw klassieker of oldtimer is van cruciaal belang om deze in topconditie te houden. VDV Classics beschikt over geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreid netwerk om aan de juiste onderdelen te komen. Onze monteurs zijn specialisten, de één in moderne autotechniek, de ander in klassieke autotechniek

 

Hun samenwerking op het gebied van mechanische en elektronische kennis van autotechniek zorgt voor snelle en deugdelijke oplossingen. Het onderhoud van klassieke auto’s vergt doorgaans meer creatief denkwerk dan onderhoud voor auto’s waar onderdelen eenvoudig voor te bestellen zijn. We verzorgen reparatie, motorrevisie, inregelen en afstellen van motoren, carrosserie herstellingen en ook voor banden kunt u bij ons terecht.

 

Consignatie

Uw klassieker particulier verkopen kan lastig zijn. U krijgt vaak talloze mensen over de vloer voordat de verkoop plaats kan vinden. Of u krijgt geen potentiele klanten over de vloer omdat het eenvoudig weg niet bekend is dat u de auto te koop hebt staan.

Consignatie biedt dan echt een uitkomst. Uw auto staat bij ons veilig en goed geconditioneerd. Er komen serieuze klanten in onze showroom en we brengen de auto internationaal voor het voetlicht door hem op onze goed vindbare site te plaatsen en hem door te linken op diverse bekende auto-sites.

Samen met u bepalen we de verkoopprijs en als de auto eenmaal verkocht is verzorgen wij de afhandeling voor u zoals facturatie, vrijwaring en overschrijving.

U weet financieel precies waar u aan toe bent, de consignatie-fee bedraagt een vooraf afgesproken percentage van de verkoopprijs.

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of inzage in het consignatie contract.

 

Bekijk onze collectie op: http://www.vdvclassics.nl/objecten